Direct contact? Bel: 036 - 536 74 44

Home > InvisalignTeen

InvisalignTeen bij Dutch Aligner

InvisalignTeenTiener zijn kan soms met onzekerheden gepaard gaan. Wat fijn is aan InvisalignTeen is dat het niet een extra schepje bovenop deze onzekerheden doet. Doordat de Invisalign beugel van soepel en transparant kunststof is gemaakt, is het vrijwel onzichtbaar. Hierdoor zal de beugel niet opvallen en kan je tiener met zelfvertrouwen blijven lachen.

Je tiener kan diens favoriete eten blijven nuttigen. En hoeft niet zoals de leeftijdgenoten die een een conventionele, vaste beugel hebben kauwgom, in appels bijten of popcorn kauwen te vermijden.

Een ander belangrijk voordeel is dat je tiener de Invisalign beugel gewoon uit kan doen om het gebit te reinigen met floss, stokers en tandenborstel. Hierdoor is het risico op het krijgen van gaatjes, permanente ontsierende verkleuringen van het glazuur en tandvlees ontstekingen zeer minimaal in vergelijking met de conventionele, vaste beugel.

Doordat de Invisalign beugels van speciaal SmartTrack materiaal zijn gemaakt, zijn ze comfortabeler en makkelijker in en uit te doen. Voor tieners zijn ze dan ook minder pijnlijk dan metalen beugels. Je tiener kan gerust doorgaan met sporten en het bespelen van een instrument, omdat de aligners uitneembaar zijn. Hierdoor kan je tiener zich optimaal concentreren op wat die aan het doen is. En gewoon zichzelf zijn.

Belangrijk is dat je van je tiener weet dat die de discipline kan opbrengen om de Invisalign beugel 22 uur per dag te dragen.

Meer informatie over de behandeling